SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Varberg Vipers
Varberg Hockeyklubb
Tre Kronors Hockeyskola
Välkommen till Varberg Vipers Hockeyskola

Varberg Vipers Skridsko- och hockeyskola har verksamhet i både Varbergs och Veddige ishall. Hockeyskolan vänder sig i första hand till flickor och pojkar födda 2016-2018. Äldre barn som ännu inte börjat åka skridskor eller spela ishockey är också välkomna - det finns inga krav på förkunskaper. Utrustning som behövs för att börja är hjälm med galler, halsskydd och skridskor. För dig som ännu inte provat/skaffat egen utrustning finns ett antal lånebagar med utrustning/hjälm/skridskor man kan låna/hyra, mer info på plats.

 

Att vara med i hockeyskolan kan ha flera betydelser beroende på ålder och erfarenhet. Generellt sett, att delta i hockeyskolan ger följande fördelar och möjligheter:
 
Lära sig grunderna. I Hockeyskolan fokuserar vi på att lära ut de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela ishockey, inklusive skridskoåkning, puckhantering och skottteknik.
 
Utveckla sin koordination och fysiska förmåga. Att spela ishockey kräver snabbhet, uthållighet, styrka och koordination. Hockeyskolan ger möjlighet att utveckla dessa egenskaper genom olika övningar och spel.
 
Utveckla sociala färdigheter. Hockeyskolan kan också hjälpa till att utveckla sociala färdigheter, som samarbete och kommunikation, då deltagarna ofta samarbetar i grupper eller lag.
 
Skapa ett intresse för sporten. Hockeyskolan är ett sätt att introducera unga människor till sporten och hjälpa dem att upptäcka sitt intresse för ishockey - förhoppningsvis ett livslångt intresse..
 
Sammanfattningsvis kan deltagande i hockeyskolan ge en rad fördelar, inklusive att lära sig grunderna i sporten, utveckla fysiska och sociala färdigheter, upptäcka ett intresse för sporten och förbereda sig för mer avancerad träning och spel.

 

Har du frågor? Hör av dig till

Tre Kronors Hockeyskola

Jesper Valstensgård, ungdomsansvarig 070 566 52 07

 

Eller mejla till oss på

hockeyskolan@varbergvipers.se

 

Anmäl ditt/dina barn gör du på den här länken - Anmälan Varberg Vipers skridsko- hockeyskola

 

 

 

Alla välkomna!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen