SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Varberg Vipers
Varberg Hockeyklubb
J-18
Välkomna till J-18s lagsida !
 
2024-02-07 18:35
 
Kommunikationsgrupp Varberg Vipers
2021-09-22 11:45

Vill du vara med och starta upp Varberg Vipers kommunikationsgrupp?
Vi söker glada, intresserade människor som vill vara med och starta upp vår nya kommunikationsgrupp. Kommunikationsgruppen har ett spännande, roligt och intressant uppdrag – att skapa intresse för vår sport ishockey, att skapa intresse så fler börjar spela ishockey med oss. Vårt kommunikationsarbete innebär att kommunicera ”Varberg Vipers” via våra olika kanaler både internt och externt. Helt enkelt i första hand arbeta med vad vi publicerar på hemsida, Facebook, Instagram. Antingen självständigt eller i sammarbete med styrelsen, ungdoms- och senioransvariga eller tillsammans med ett lag.
Här finns många olika områden man kan sätta tänderna i, vill du vara med så spelar det ingen roll om du har mycket eller lite tid, eller om du vill vara med inom flera områden eller bara en del. Ju fler händer som gör lite ju mindre behöver var och en göra.

Om du är intresserad eller vill ha mer information kan du mejla ungdomsansvarig@varbergvipers.se

/Styrelsen

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen