SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Varberg Vipers
Varberg Hockeyklubb
Börja spela tjejhocky
2023-03-01 23:27

Varberg Vipers fortsätter arbeta målmedvetet för att fler tjejer ska prova på och börja spela ishockey i Varberg. Idag har vi ca 25 tjejer i varierad ålder som tränar två till tre gånger i veckan och den här säsongen har vi ett lag i seriespel.

Vi vill självklart att fler tjejer ska fångas av världens roligaste sport – ishockey. Därför håller vi regelbundet olika prova-på aktiviteter i Varbergs Ishall (Pingvinen).

Är du nyfiken och tjej född 2015 eller tidigare är du välkommen lördag 11e mars.

Vi möts i Pingvinens huvudentré 15.15 och istiden börjar 16.00.
Efteråt avslutar vi med chokladdryck och frukt (och givetvis riktigt hockeykaffe till föräldrar).

I ishallen kommer finns våra spelare, tränare och ledare som hjälper till med frågor och svar om ishockey. Det kommer också spelare från Varberg som idag spelar och har spelat på elitnivå.

 mån av tillgång har vi prova-på utrustning och givetvis hjälper vi dig med hur du skaffar egen utrustning för en billig peng. För att vara med på ett prova-på tillfälle behöver du bara oömma kläder och tjocka vantar. Skridskor, hjälm och klubbor finns att låna.

För anmälan/vll du veta mer/boka utrustning  ring/SMSa till nedan

Cimone Sahlen, ordförande 0763172747
Jesper Valstensgård ungdomsansvarig 0705665207

 

Välkommen!